TuinhuisHet tuinhuisje is het kloppend hart van de stichting, de plek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Het is een houten huisje ingericht met allerlei zaken die te maken hebben met kruiden en kruidengeneeskunde. Het is er gezellig en knus. Er is plek voor 12 mensen. Er staat altijd een kopje kruidenthee klaar.

Het tuinhuisje wordt gebruikt als kantine voor de mensen die in de tuin meehelpen. Bezoekers zijn van harte welkom. Ook is het de plek waar cursussen en activiteiten plaatsvinden.

Er is een winkeltje waarin de kruidenproducten van de Polderkol verkocht worden.

Voor het huisje is een terras, zodat er met mooi weer buiten gezeten kan worden. Ook zijn er kleine zitplekjes in de tuin zelf, waar men zich even kan terugtrekken en kan genieten van de kruiden, de natuur, de rust en de omgeving.TuinhuisHet tuinhuisje is het kloppend hart van de stichting, de plek om elkaar te ontmoeten en samen te zijn. Het is een schattig klein houten huisje in gericht met allerlei zaken die te maken hebben met kruiden en kruidengeneeskunde wat mooi past in de kruidentuin. Het is gezellig en knus en er is plek voor 12 mensen. Er staat altijd een kopje kruidenthee klaar.

Het tuinhuisje wordt gebruikt als kantine waar de mensen die meehelpen. Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom en kunnen hier even rustig genieten. en is het mogelijk om een kopje thee te drinken en gezellig te kletsen. Ook is het de plek waar cursussen en activiteiten gehouden worden.

Er is een winkeltje waarin de kruidenproducten van de Polderkol verkocht worden die vervaardigd zijn in de kruidentuin.

Voor het huisje is een terras zodat er met mooi weer lekker buiten gezeten kan worden. Ook zijn er kleine zitplekjes in de tuin men zich even kan terugtrekken en kan genieten van de kruiden, de natuur, de rust en de omgeving.